Omdat de toekomst vandaag begint. 

Duurzaam‹

"Annette Dölle never leaves you indifferent. Exceptionally eloquent, convincing and with a smile on her face she handles topics that are not easy to discuss seemingly with ease and radiance. Smiling persistence softens hearts and simultaneously focuses ideas in even the most complex enterprises. Annette has vast experience in communication with demanding audiences and manages dialogue with attention to the essence. Being direct and energetic she can initially stir up some friction and unease but, as it generally turns out, only for the ultimate good and satisfaction of those involved. All in all, Annette is a resolute speaker stimulating clarity and action."  

Nara Petrovic. - Writer, Lecturer, founder eco village/sustainable center Naravice in Slovenia.

 

Nils Roemen. - ​Spreker, oprichter 'Durftevragen', Sociale Overwaarde. www.nilsroemen.nl​​

"Ik heb van dichtbij mee gemaakt hoe Annette zich vastbeet in KeepItCleanDay. Daarom denk ik wel iets over haar te kunnen zeggen. Laat ik het formuleren in een tiental geboden.

 1. Wees lief voor haar, daar gaat ze van stralen.

 2. Wees eerlijk, dat maakt het veilig.

 3. Wees dapper, anders houd je haar niet bij.

 4. Heb vertrouwen, dan hoef je niet alles te snappen.

 5. Geef ook je bedenkingen terug, dan blijf je samen reizen.

 6. Hou contact ook als ze fel wordt, wat je ziet is gedrevenheid.

 7. Laat haar ook leunen. Sterke mensen hebben een stevig vangnet nodig.

 8. Bouw rust in, zodat jullie op het juiste moment kunnen pieken.

 9. Wees licht, soms wordt het zwaar dan helpt licht.

 10. Heb vaak de slappe lach (lijkt me logisch).

Kortom, samenwerken met Annette is leuk, heftig, mooi, ontroerend, confronterend, inspirerend, en leerzaam. Dat lijkt me reden genoeg."

 

Bij 'duurzaamheid' denken we tegenwoordig aan zaken die onze aarde minder belasten. We denken aan spaarlampen, eco-vriendelijke wasmiddelen en groene stroom. 

 

Over 'duurzame mensen' spreken we niet zo snel. Mensen die de maatschapij positief beinvloeden.

 

Toch zijn wij degenen die veranderingen wel-of-niet waarmaken. Door het goede voor onze aarde te doen, maar ook door ruimte te bieden aan talent, aan begrip, en simpelweg een plezierige tijd. Wij creëren, verbinden en ontwikkelen. We kiezen steeds vaker voor lange termijn geluk in plaats van korte termijn succes .

Annette Dölle richt zich met 'Duurzaam Gedrag' op het

sociale stukje binnen de veranderingen in onze samenleving. Door lezingen, het geven van trainingen, workshops & het mee-denken met projecten.

 

contact: annettedolle@gmail.com of 0626715406.

Gedrag

Anderen over Annette. 

Lisa Portengen - Eigenaar vrouwen lifestyle Smart &Sexy. 

 

"Stel je voor. Een leuke blonde jonge vrouw om naar te kijken. Tel daar bij op twee blauwe ogen die alles zien, een mond waar slimme zaken uitkomen en ook een goede grap, een verleden in het theater, een schepje hoogbegaafdheid, een berg mensenkennis en twee voeten stevig in de aarde van deze tijd. En tadaaaa, daar is Annette. Alleen nog het thema bepalen en klaar ben je. Inhuren maar!"

 

Ronald Ligtenberg – Docent Eventmanagement EuroCollege & eigenaar Skyway Foundation.

“Annette heeft 3 presentaties gegeven voor mijn studenten eventmanagement waarbij ik van de studenten vooral terugkreeg dat zij diep onder de indruk waren van het persoonlijke verhaal van Annette. Ze waren geraakt door het gevoel dat ze in haar verhaal legde maar ook de vastberadenheid waarmee zij haar projecten tot een succes wist te maken. Mooiste compliment was wellicht nog wel dat ze bereid waren hun pauze op te geven om langer te kunnen luisteren.... 

Helene van Zutphen – Directeur NederlandSchoon.

“Annette is mijn frisse wind. Zij laat mij dingen op een andere manier zien. Zoals bij KeepItCleanDay: het gaat niet om zwerfafval, maar om de krachten die ontstaan als je je nek durft uit te steken. Nou, dat durft zij dus.” 

Floris Koot – MC StandUpInspiration Eigenaar ‘FoolService’, docent Knowmads.

"Annette durft. Met haar eigen onnavolgbare opgetogen aard en ruim voldoende zelfkennis en gezonde twijfels, gaat ze hard vooruit voor waar ze ook maar voor gaat. Krijg je haar enthousiast voor je zaak, dan leest ‘met Annette samenwerken’ als ‘een goede voorbereiding is het halve werk'."

Danielle Roorda – Vrijwilliger Vluchtkerk Amsterdam.

"Sommigen mensen hebben een open oog voor het unieke in medemensen, voor hun ideeën, dromen en talenten. Ze brengen mensen bij elkaar. En zo helpen ze met een natuurlijke dosis enthousiasme, veelzijdigheid, optimisme, betrokkenheid en daadkracht, om grote dromen en ideeën om te zetten in wilde plannen en inspirerende projecten. Annette is volgens mij zo'n iemand." 

 

Hans Vugts – Directeur Hotel Casa400, Amsterdam.

“Ik heb Annette leren kennen tijdens een bijeenkomst in Hotel Casa 400 en was direct onder de indruk van haar gedrevenheid. In 2012 benaderde zij mij voor de Keep-It-Clean-Day , een geweldig initiatief dat wij met Hotel Casa 400 heel graag wilden steunen.

Daarna is een intensieve samenwerking ontstaan die resulteerde in een geweldig succesvolle Keep-It-Clean-Day in Amsterdam met een grootse persconferentie in Casa 400. Annette zet zich met ziel en zaligheid in voor een betere wereld, en doet dat met zoveel charme dat ze veel mensen voor zich kan winnen die haar willen steunen. Samen met vele andere enthousiastelingen zet zij zich niet alleen in voor het milieu maar ook organiseert ze “Dank-je-wel-momenten“ voor vrijwilligers, die op wat voor manier dan ook, zich inzetten voor de medemens."

Josje Feller - Eigenaar/Oprichter Vrouw&Passie.

 

"Annette is scherp, ontzettend slim, gedreven en doet gewoon wat ze écht wil. Ze zet zich in voor een mooiere wereld en de manier waarop ze dat doet is altijd zeer boeiend. Ik vind het heerlijk om te horen hoe zij naar bepaalde situaties kijkt, hoe ze opgelost kunnen worden of wat er vooral niet meer gedaan moet worden. Wat mij betreft moeten dat soort ideeën en haar projecten veel meer gedeeld en gehoord worden."

 • c-linkedin